Design

 

Van logo's, posters, brochures, boekjes tot kaarten. Ik vind het heerlijk om mij helemaal te storten in het grafisch vormgeven. Ik maak graag voor een ander iets dat echt past. Een trouwkaart dat het karakter van het stel uitstraalt. Een mooi fotoboek dat helemaal in stijl is van de persoon die het krijgt of een logo dat echt past bij het karakter van een bedrijf. Ik luister en kijk eerst goed naar de 'opdrachtgever'  wat valt mij op, wat mag er mij betreft niet ontbreken. Daar wordt ik het meest gelukkig van. Daarom loopt mijn werk ook erg uiteen en is er misschien minder één lijn in te vinden, maar past het wel bij u als persoon of als bedrijf.

Beeld design

Ik mocht voor LUX Den Haag beelden maken bij de Haagse zaligsprekingen! 8 uitspraken over geluk. Deze uitspraken kwamen voort uit een mooie podcast serie, zeker een luister tip! Ik probeer uitspraken en teksten tot leven te weken in een beeld. Ik lees een tekst en meestal valt er meteen een woord op vanuit ik het beeld opbouw. Woorden zoals tijd, groter geheel of aandacht zijn kapstokken waar ik het hele beeld aan ophang. Deze beelden hebben we tijdens een afsluitavond van de podcast getoond in de Waalse kerk Den Haag. Van de avond is er ook een podcast aflevering gemaakt en die is te beluisteren spotify


De Haagse zaligsprekingen:

  1. Gelukkig zijn zij die verbinding ervaren met anderen en zich deel uit voelen maken van iets dat groter is dan zichzelf.
  2. Gelukkig zijn zij die relaties hebben die gekenmerkt worden door oprechte aandacht en belangstelling voor elkaar.
  3. Gelukkig zijn zij die ook de diepten in het leven, zoals momenten van verlies, verdriet en pijn, een plek kunnen geven in hun bestaan.
  4. Gelukkig zijn zij die zich oefenen in tevredenheid en dankbaarheid, en daarmee aandacht hebben voor wat er is in plaats gericht te zijn op wat ze niet hebben.
  5. Gelukkig zijn zij die het geluk niet najagen, maar openstaan voor dat wat hen tegemoet komt.
  6. Gelukkig zijn zij die momenten van stilte, reflectie, leeg worden, zichzelf verliezen, bidden of mediteren de ruimte durven te geven en zich hier in oefenen.
  7. Gelukkig zijn zij die na het presteren daar ook van kunnen genieten en van tijd tot tijd van ophouden weten.
  8. Gelukkig zijn zij die ervaren dat zij van toegevoegde waarde zijn in hun omgegevene en hun talenten kunnen inzetten, bijvoorbeeld in hun werk, gezin of gemeenschap.

Ook van de avond is er een podcast aflevering gemaakt en die kun je luisteren op spotify

Wilt u meer weten of interesse in een samenwerking? Neem dan gerust contact met mij op! Bellen en mailen kan en mag altijd!