Wie vertelt er nog verhalen over liefde, vriendschappen en vergeving? 

 

Het thema zingeving houdt ons bezig, wat is de zin van dit bestaan? We zijn op zoek naar antwoorden op de vragen van dit leven. Op zoek wanneer we verliefd worden, een geliefde sterft, wanneer we ruzie hebben of we juist gelukkig zijn. 

 

Veel mensen zoeken deze antwoorden in bijvoorbeeld yoga of mindfulness. Maar zou de Bijbel, met alle verhalen die erin staan, ook geen antwoorden kunnen geven? Ook al geloof je niet in een God, daarmee zijn de verhalen uit de Bijbel nog niet waardeloos geworden. Met het project Amen inspireer ik mensen door middel van Bijbelverhalen.

Amen is een collectie producten geïnspireerd op de Bijbel. Ik heb bij vier thema’s bijbelverhalen gezocht. De thema’s zijn zingeving, perfectie, compassie en houvast, in mijn onderzoek kwam ik deze thema's vaak tegen. Thema's die veel spelen in ons leven. Elk verhaal is toegankelijk gemaakt en gevisualiseerd.

 

Het item waar alles om draait is een magazine, daarin staan alle verhalen en beelden. Daarnaast heb ik een set kaarten, posters en een serie sweaters ontworpen die u binnenkort kunt kopen in mijn webshop

 

Hieronder vind u een preview van het magazine.

Met dit project ben ik afgestudeerd aan de Artemis Academie. De opleiding wordt afgesloten met een expositie.

Wilt u meer over dit project weten? Neem dan gerust contact met mij op! Bellen en mailen kan en mag altijd!